High Roller strategieën

High Roller strategieënAls je graag hoge bedrag inzet dan is het verstandig om met een strategie te gaan spelen. Wij bespreken hier die beste high roller strategieën hoe je in moet gaan zetten. Je zal dan zien dat er een strategie is die ervoor zorgt dat je ineens al je verliezen goed kunt maken en er is een strategie die ervoor zorgt dat je op een snelle manier je beoogde winst kunt gaan behalen. Wanneer je volgens een strategie speelt dan speel je ook volgens een vast patroon en dan heb je meer kans op een succesvolle afloop. Het is helemaal niet erg om meerdere strategieën te gaan proberen om er op deze manier achter te komen welke strategie het beste bij jou past.

Direct spelen met  een strategie

Er zijn vele strategieën

Op het internet kun je vele strategieën vinden en daarom bespreken wij alleen de beste strategieën die zich ook bewezen hebben. Ook zijn dit allemaal strategieën die je bij diverse casinospellen kunt gaan gebruiken. Het is bijvoorbeeld mogelijk om deze bij roulette, blackjack en Punto Banco te gaan gebruiken. Wanneer je de strategie bij roulette gaat gebruiken dan is het belangrijk dat je alleen op de kleur zwart of rood gaat wedden of dat je kiest voor de even of de oneven nummers. Dit geeft je dan een winkans van bijna vijftig procent en zorgt ervoor dat de kans groot is dat je snel een spel wint.

ParlayDe Parlay strategie

Laten we maar meteen beginnen met de meest risicovolle strategie die er is en dat is de Parlay strategie. Wanneer je hiermee gaat spelen dan bepaal je voor jezelf eerst de inzet die je wilt gaan plaatsen. Als je een spel wint dan plaats je weer de originele inzet plus je winst op de tafel. Op deze manier kun je snel je beoogde winst behalen maar wanneer je verliest dan ben je wel ineens al je winsten kwijt. Het kan dus risicovol zijn om deze strategie te gaan gebruiken.

De Martingale strategie

Een strategie die ook voor hoge inzetten kan zorgen is de Martingale strategie. De bedoeling is dat je hier ook weer een inzet kiest en gaat spelen. Wanneer je wint dan speel je verder met dezelfde inzet maar als je gaat verliezen dan verdubbel je de inzet. Dit blijf je dan net zolang doen tot je gaat winnen. Het voordeel is dat je bij winst ineens al je verliezen goed gemaakt hebt maar je kunt zelfs als high roller dan wel met te grote inzetten te maken gaan krijgen.

De Paroli strategie

Een strategie met minder risico is de Paroli strategie. Je kiest hierbij een inzet en ook bepaal je alvast een bedrag waarmee je wilt gaan verhogen als je wint. Win je dan verhoog je de originele inzet met dit bedrag. Dit blijf je dan net zolang doen tot je gaat verliezen. Heb je verloren dan verlaag je de inzet met het bedrag waarmee je het ook verhoogde. Dit doe je dan net zolang tot je weer bij je basisinzet bent en hier ga je dan weer verder mee spelen.

De 1-3-2-6 strategie

Als je kiest voor de 1-3-2-6 strategie dan kies je hoe je je geld in gaat zitten. Wederom bepaal je de inzet en deze zet je in. Je begint dan aan het begin van de rij en daar zie je dan dat je eenmaal je inzet op de tafel plaatst. Wanneer je wint dan kijk je naar het volgende getal in de rij en dit ga je dan inzetten. Dit is dan driemaal je inzet. Zo blijf je het rijtje volgen tot je alle vier de inzetten hebt gedaan. Heb je viermaal op rij gewonnen dan begin je weer opnieuw en ook als je verliest dan ga je weer opnieuw beginnen.

LabouchereDe Labouchere strategie

De high roller spelers die zullen zeker blij zijn met de Labouchere strategie aangezien je hier zelf je inzetten kunt bepalen. Je maakt een rij van vijf getallen en dit zijn dan je inzetten. Dit kan dan bijvoorbeeld zijn:

225-150-350-275-300

Bij de eerste inzet maak je de som van de buitenste twee getallen en dit is dan 225+300 en dit is 525 euro. Dit ga je dan inzetten en daarmee ga je spelen. Win je dan neem je de winst en dan streep je de buitenste twee getallen weg. Je gaat dan wederom spelen met de som van de buitenste twee getallen en dit is dan 150 + 275 en dit is 425 euro. Dit blij je doen zolang je blijft winnen. Verlies je nu dan schrijf je de inzet die je geplaatst heb bij het verloren spel achteraan de rij erbij. In ons voorbeeld wordt de rij dan: 150-350-275-425. Je begint dan weer opnieuw met het maken van de som van de buitenste twee getallen.

We hopen dat jij ook een aantal interessante strategieën hebt gevonden en dat je hier ook succes mee gaat hebben. Mocht je een strategie niet kennen dan is het aan te raden deze voor een vast aantal spellen te gaan proberen. Ga daarna de strategieën die je hebt geprobeerd met elkaar vergelijken en voor jezelf bepalen welke het meest succesvol was en welke het leukste was om te gebruiken. De beste combinatie van deze twee factoren is dan de strategie die het beste bij jou als high roller speler past.

Wat is je leeftijd?

age